Olosuhdevalvonta

eGate Smart Building Innovation Oy tarjoaa 1.1.2019 alkaen eGate-olosuhdevalvontapalvelut.
Katso lisää: www.e-gate.io

Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Palvelun laatu

  Facebook

  maanantai 30.1.2023

  H&H Rakennuslogistiikka
  HOX!! Paikka täytetään heti!Kuopion alueella tarvitsemme porukkaamme lisävahvistusta RAKENNUSSIIVOUKSEEN Kuopioon.Tehtävänä on uudiskohteiden ja linjasaneerauskohteiden rakennus- ja muut siivoustyöt. Tulet tekemään monipuolisia töitä rakennustyömailla. Voit olla joko osa-aikainen tai kokoaikainen työntekijä, oman tilanteesi mukaan. Toivomme sinulta - voimassa oleva työturvallisuuskorttia- kokemusta erilaista siivouksista, rakennussiivous eduksi - ajokortti B ja oma auto käyttö eduksi, koska työkohteet vaihtuvat. (Ei pakko)- hyvää fyysistä kuntoa, itsenäistä työotetta ja oikeaa asennetta työtä kohtaanPalkkaus rakennuslan TESin mukaan tai kokemuksen mukaan. Neuvotellaan yhdessä palkka kuntoon. Otathan nopeasti yhteyttä, työt alkaa heti. Soita ja kysy lisää tehtävästä Heidi Al-Majmaie 044 745 0876 Aluevastaava Itä-SuomiH&H Rakennuslogistiikka Länsi-Suomi Oy ... Näytä enemmänNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa
  Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.