Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Ylöjärven Kauppahuone Oy, www.ylojarvenkauppahuone.fi, info@ylojarvenkauppahuone.fi

2. Rekisteriasiat
Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi
Ylöjärven Kauppahuone Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Palvelun laatu

Facebook

Facebook

sunnuntai 29.3.2020

H&H puhtaudenhallinta

Päevee Kuopio!

Nyt oos mahollisuus tuas päästä meiän siistijä porukkaan!

Tarvihtettais pari lupsakkaa ja luotettavaa immeistä tekemään arkisin asuntojen siivouksia.

Nakkeehan meiliä tae soita Railille!

Raili Mykkänen 0447450876
raili.mykkanen@hhrakennuslogistiikka.fi
... Lue lisääNäytä vähemmän

Lue Facebookissa

torstai 26.3.2020

H&H puhtaudenhallinta

Desinfiointi-siivoukset, muutto-ja häätösiivoukset sekä rakennuslogistiikka-työt yms meiltä, otahan yhteyttä! 😊

Pirkanmaa: Riitta Pitkänen 044 7233504 tai Tommi Turunen 040 1631578

Kuopio / muu Itä-Suomi: Laura Luukkonen 044 7233505 tai Raili Mykkänen 044 7450876
... Lue lisääNäytä vähemmän

Lue Facebookissa

keskiviikko 25.3.2020

H&H puhtaudenhallinta

Mira the P1 asiantuntija näyttää mallia siitä miten suojaudutaan. #korona #konsultti ... Lue lisääNäytä vähemmän

Lue Facebookissa
Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.