Uutiset

Joululahjoitus Nemo Pajulan keräykseen

H&H:n väki toivottaa kaikille Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta. Joulumuistamisten sijaan lahjoitimme tänä vuonna Nemo Pajulan keräykseen. Lue lisää »

Lue lisää ›

Anu Koivula H&H:n liiketoimintajohtajaksi

Anu Koivula on aloittanut kesäkuussa liiketoimintajohtajan tehtävissä H&H Rakennuslogistiikka Länsi-Suomi Oy:ssä.

Lue lisää ›

H&H toimittaa asiakkailleen 2020-luvun rakennussiivouspalvelut

H&H toimittaa asiakkailleen 2020-luvun rakennussiivouspalvelut

Rakennussiivouksen ja IoT -datan yhdistäminen tuo asiakkaalle useita hyötyjä Lakisääteisen lopputuloksen saavuttaminen ja ylläpitäminen työmaan pölymäärien osalta. Siisti, työturvallinen ja hyvässä järjestyksessä oleva työmaa Raportit ja kehitysehdotukset päätoteuttajan käyttöön. Kustannussäästöt työmaan puhtaudenhallinnan kustannuksissa. Työmaan pölynhallintaprosessien valvonta ja tehostuminen kokonaisuutena. Urakoitsijavalvonta: […]

Lue lisää ›

Kvartsipölysiivous-palvelu markkinoille

H&H tuo ensimmäisenä markkinoille palvelun jossa yhdistyy perinteinen siivoustyö, EU direktiivin mukaisten kvartsipölytasojen saavuttaminen sekä asiantuntijapalvelut.

Lue lisää ›

H&H mukana Kymenlaakson keskussairaalan projektissa

H&H vastasi Kymenlaakson keskussairaalan G-osan työmaalogistiikasta sekä P1-loppusiivouksesta. Iso ja haastava projekti, mutta sekin saatiin valmiiksi aikataulussa kiitos pro-tason osaajiemme. Kiitos myös Skanskalle luottamuksesta. Myös eGate-olosuhdevalvonta oli vahvasti mukana työmaalla.

Lue lisää ›

Joululahjoitus lasten sisätautiosastolle LASIlle

H&H Rakennuslogistiikka on lahjoittanut useana vuotena peräkkäin leluja Taysin lastenosasto L01:lle. Tänä syksynä isoin muutos on se, että osasto muutti uusiin tiloihin Lasten ja nuorten sairaalaan ja samalla osaston nimi muuttui.

Lue lisää ›

H&H Puhtaudenhallinta on nyt H&H Rakennuslogistiikka

H&H Puhtauden­hallinta Länsi-Suomi ja H&H Puhtauden­hallinta Itä-Suomi Oy ovat nyt H&H Rakennus­logistiikka Länsi-Suomi Oy ja H&H Rakennus­logistiikka Itä-Suomi Oy. Yhtiöiden aiemmat toimi­nimet jäävät aputoimi­nimiksi. Nimenmuutos ei aiheuta muutoksia yhtiöiden toiminnassa. Nimenmuutos on osa 2017 luotua strategiaa jonka mukaan yhtiön toiminnan […]

Lue lisää ›

H&H suorittamassa Vuorestalon 2-vaiheen P1-loppusiivouksen Peabille

Tuotantoinsinööri Niklas Nikkanen Peab Oy:ltä kertoo seuraavasti kohteesta ja yhteistyöstämme:

”Rakennuskohde on 9000 brm2 / 45 000 m3 koulurakennuksen laajennus.

Lue lisää ›
Merkitty: , , , ,

H&H hoitaa Vantaan Aviapoliksen sisälogistiikan

H&H Puhtaudenhallinta on aloittanut helmikuussa 2019 Vantaan Aviapoliksen työmaalla sisälogistiikan työt yhteistyössä Lehto Tilat Oy:n kanssa.

Lue lisää ›
Merkitty: , ,

Taysin lastenosasto 1:lle lelulahjoitus jouluna 2018

H&H ja eGate lahjoittavat tänäkin vuonna lastenosasto L01:lle ihania leluja. Tällä kertaa lastenosastolla on toivelistalla leluja niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille. Lelut tulevat käyttöön uuteen Lasten ja nuorten sairaalaan, jonne muutto kohta häämöttää.

Lue lisää ›
Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Palvelun laatu

  Facebook

  tiistai 30.5.2023

  H&H Rakennuslogistiikka
  H&H:n päivitetyt yhteystiedot löydät täältä:hhrakennuslogistiikka.fi/yhteystiedot/ ... Näytä enemmänNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa
  Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.