Uutiset

Ainutlaatuinen puhtaudenhallinnan digitaalinen palvelukonsepti

 •  
 •  
 •  

Kehitämme ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista puhtaudenhallinnan digitaalista palvelukonseptia. Kokonaisuus yhdistää ihmisen ja digitaalisuuden täysin uudeksi kokonaisuudeksi.

Tarjoamme rakennuksen elinkaaren ajalle ratkaisun jonka avulla rakennuksen terveydentila on reaaliaikaisesti ja jatkuvasti seurannassa rakennuksen sisävalmistusvaiheesta alkaen aina rakennuksen purkamiseen asti.

Kokonaisuus kattaa rakennettavan tai saneerattavan rakennuksen P1 puhtaudenhallinnan suunnittelun, -valvonnan sekä älykkään olosuhdeseuranta -palvelun avaimet käteen -periaatteella.

Palvelusta hyötyvät niin rakentajat ja rakennuttajat kuin myös niiden omistajat ja -sijoittajat. Kaiken keskiössä on kuitenkin ihminen: Rakentajat sekä rakennusten/tilojen loppukäyttäjät joiden hengittämä sisäilman laatu ja siihen negatiivisesti vaikuttavat tekijät voidaan mitata ja havaita sekä tarvittaessa ennakoida syntymässä oleva sisäilmaongelma ennen kuin se aiheuttaa vakavia taloudellisia ja inhimillisiä ongelmia ja  kustannuksia vaikkapa kehittyvänä homeongelmana, liian suurina VOC-päästöinä, ylittyneinä pölymäärinä ja niin edelleen.

Älykäs olosuhdevalvonta voidaan asentaa rakennettavaan tai saneerattavaan rakennukseen tai valmiiseen rakennukseen/ympäristöön, esimerkiksi sairaalaan, kouluun, päiväkotiin, hoivakotiin tai muuhun rakennukseen jonka terveydentilaa halutaan valvoa ja jossa on mahdollisesti aiemmin ollut sisäilmaongelmaa tai tilanteessa jossa rakennuksen käyttäjille halutaan taata mahdollisimman laadukas sisäilman laatu (S1/S2) kaikissa tilanteissa.

Lisätiedot (3.1.17 alkaen)

Jarkko Haukijärvi
044-5833410
info@puhtaudenhallinta.fi

Merkitty: , , , ,
Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Palvelun laatu

  Facebook

  perjantai 4.6.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  TAMPERE! Nyt olisi töitä tarjolla rakennussiivouksen parissa. Yhteys:Mira Koivula 045 266 0729mira.koivula@hhrakennuslogistiikka.fi ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa

  tiistai 11.5.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  H&H täytti muutama päivä sitten 15 vuotta. Juuri muisteltiin 10v juhlia.. Paljon on mahtunut matkan varrelle. Ollaan kasvettu Ylöjärven Metsäkylässä kotisiivouksia tekevästä pienestä yhden hengen puulaakista vähän naapurikylässäkin touhuavaksi porukaksi. Toimintaa on kehitetty jatkuvasti monellakin eri tavalla. Osa kokeiluista on onnistunut.Se mikä ei ole muuttunut on se että H&H toimii edelleen asiakaslähtöisen perheyhtiön arvoja kunnioittaen. Meille on selvää että jos osaavat ihmiset sitoutuvat meihin, niin tekevät myös asiakkaat ja päinvastoin.Kiitos kuluneista vuosista kaikille matkassa mukana olleille ja -oleville. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuita.Terveisin,Jarkko Haukijärvi ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa

  perjantai 7.5.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  Heippa Savon seudut!Kuopion alueella tarvitsemme siivous-porukkaamme lisävahvistusta.Kyseessä rakennus-ja muut siivoukset. Eli sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, sekä kokemusta kaikenlaisista siivouksista. Tulet tekemään töitä yksin sekä kaverin kanssa, niin muuttosiivouksissa kuin myös työmaakopeilla ja rakennustyömailla. Ajokortti ja oma auto pakollinen vaihtuvien kohteiden vuoksi.Otahan nopeasti yhteyttä, työt alkaa heti!Palkkaus sovitaan osaamisen/aiemman työkokemuksen mukaan!Hakemukset:Heidi Al-Khykane 044 7450876 / siivous@hhrakennuslogistiikka.fiAluevastaava Itä-SuomiH&H Rakennuslogistiikka Länsi-Suomi Oy ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa

  torstai 15.4.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  Huomio PK-seutu!Espooseen työmaallemme etsimme ahkeraa kaveria pihasiivouksiin/raivauksiin ja muihin logistisiin töihin.Otahan nopeasti yhteyttä, työt alkaa heti!Täyspäiväinen työ kyseessä.Palkkaus sovitaan osaamisen/aiemman työkokemuksen mukaan!Riitta Pitkänen, tuotantojohtaja 044 7233504 ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa
  Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.