Uutiset

eGaten raportointi-ominaisuudet laajentuvat: eGate 2.0

 • 5
 •  
 •  


Marraskuun aikana saamme valmiiksi laajennetun Raportointi-ominaisuuden eGate Smart Building Innovation -järjestelmään. Jatkossa eGate raportointi mahdollistaa muun muassa:

 • Nykyistä laajemman Excel- raportin muodostamisen halutuista mittauspisteistä ja halutulta ajanjaksolta (esimerkiksi koko työmaan ajalta kaikkien mittauspisteiden osalta)
 • Visuaalisen Koontiraportin jossa työmaan/ kohteen / rakennuksen mittaustulosten viikko-keskiarvot ja näistä muodostetut graafit.

Excel-raportti mahdollistaa mittausdatan tarkan analysoinnin, tulosten tallentamisen ja raportoinnin.

Koontiraportti on erinomainen työkalu muun muassa työmaakokouksiin: Olosuhteet ja niiden kehittyminen työmaan eri vaiheissa voidaan helposti käydä läpi sekä viikon keskiarvojen että graafien avulla.

Koontiraporttia voi tarkastella web-selaimessa tai sen voi halutessaan tallentaa PDF:ksi.

eGaten ominaisuuksia kehitetään palvelemaan muun muassa rakennuttajia, rakentajia ja rakennusten omistajia joiden tavoitteena on tuottaa ja ylläpitää terveitä ja sisäilmasto-olosuhteiltaan laadukkaita rakennuksia. 

Pääasiallinen tarkoitus on varmistaa, että rakennuksen käyttäjän eli ”ihmisen olosuhteet” varmistetaan aikaisempaa paremmin rakennuksen koko elinkaaren aikana. Laadukkaampi rakentaminen johtaa olosuhteiltaan laadukkaampiin rakennuksiin ja olosuhteiden jatkuva monitorointi rakennuksen elinkaaren aikana mahdollistaa ongelmien (esim. kosteus) poistamisen tai havaitsemisen ajoissa. Kertynyttä dataa analysoimalla voidaan edelleen vähentää olosuhteita heikentäviä tekijöitä suunnittelupöydältä toteutukseen. 

Useat rakennuttajat ja monet merkittävimmistä rakentajista ovat syksyyn 2018 mennessä ottaneet eGate järjestelmän käyttöön. Luotettavuus, läpinäkyvyys, erittäin tarkka mittaustarkkuus sekä palvelun helppo käytettävyys ovat saaneet käyttäjiltä positiivista palautetta. Asiakkailta saadun palautteen pohjalta jatkamme eGate konseptin kehittämistä yhdessä alan parhaiden toimijoiden kanssa.

Katso lisää:
www.puhtaudenhallinta.fi/uutiset/egate-olosuhdevalvonta-mukana-srvn-keski-suomen-sairaala-nova-projektissa/
www.puhtaudenhallinta.fi/wp-content/uploads/2018/08/eGate_tuotekortti.pdf
www.puhtaudenhallinta.fi/olosuhdevalvonta/

Lisätiedot:
Jarkko Haukijärvi
044-5833410
jarkko.haukijarvi@e-gate.fi

Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Palvelun laatu

  Facebook

  perjantai 4.6.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  TAMPERE! Nyt olisi töitä tarjolla rakennussiivouksen parissa. Yhteys:Mira Koivula 045 266 0729mira.koivula@hhrakennuslogistiikka.fi ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa

  tiistai 11.5.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  H&H täytti muutama päivä sitten 15 vuotta. Juuri muisteltiin 10v juhlia.. Paljon on mahtunut matkan varrelle. Ollaan kasvettu Ylöjärven Metsäkylässä kotisiivouksia tekevästä pienestä yhden hengen puulaakista vähän naapurikylässäkin touhuavaksi porukaksi. Toimintaa on kehitetty jatkuvasti monellakin eri tavalla. Osa kokeiluista on onnistunut.Se mikä ei ole muuttunut on se että H&H toimii edelleen asiakaslähtöisen perheyhtiön arvoja kunnioittaen. Meille on selvää että jos osaavat ihmiset sitoutuvat meihin, niin tekevät myös asiakkaat ja päinvastoin.Kiitos kuluneista vuosista kaikille matkassa mukana olleille ja -oleville. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuita.Terveisin,Jarkko Haukijärvi ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa

  perjantai 7.5.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  Heippa Savon seudut!Kuopion alueella tarvitsemme siivous-porukkaamme lisävahvistusta.Kyseessä rakennus-ja muut siivoukset. Eli sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, sekä kokemusta kaikenlaisista siivouksista. Tulet tekemään töitä yksin sekä kaverin kanssa, niin muuttosiivouksissa kuin myös työmaakopeilla ja rakennustyömailla. Ajokortti ja oma auto pakollinen vaihtuvien kohteiden vuoksi.Otahan nopeasti yhteyttä, työt alkaa heti!Palkkaus sovitaan osaamisen/aiemman työkokemuksen mukaan!Hakemukset:Heidi Al-Khykane 044 7450876 / siivous@hhrakennuslogistiikka.fiAluevastaava Itä-SuomiH&H Rakennuslogistiikka Länsi-Suomi Oy ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa

  torstai 15.4.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  Huomio PK-seutu!Espooseen työmaallemme etsimme ahkeraa kaveria pihasiivouksiin/raivauksiin ja muihin logistisiin töihin.Otahan nopeasti yhteyttä, työt alkaa heti!Täyspäiväinen työ kyseessä.Palkkaus sovitaan osaamisen/aiemman työkokemuksen mukaan!Riitta Pitkänen, tuotantojohtaja 044 7233504 ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa
  Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.