Uutiset

H&H tukee TAYS:n Vastasyntyneiden teho-osaston toimintaa!

 •  
 •  
 •  
Sylittelyhetkestä nauttimassa isä Sami Palomäki ja tytär Ofelia Palomäki. TAYS, VTO, toukokuu 2012

Sylittelyhetkestä nauttimassa isä Sami Palomäki ja tytär Ofelia Palomäki. TAYS, VTO, toukokuu 2012

H&H lahjoitti lepotuolin TAYS / Vastasyntyneiden teho-osastolle pienten potilaiden vanhempien käyttöön

-Kokemuksesta tiedämme, että sylittely on tärkeä osa vauvan kehitystä ja paranemisprosessia.

Kun kaksospuolikaamme Jake sairastui vakavasti helmikuussa 2012 vain kahden päivän ikäisenä, saimme kokea omakohtaisesti, kuinka haastavissa olosuhteissa TAYS:n hoitohenkilökunta työskentelee, tehden elämän säilyttämisen kannalta kriittisen tärkeää työtä. Reilun 2 kuukauden tehohoitojakson aikana tulivat tutuksi niin Vastasyntyneiden teho-osaston sairaanhoitajat, lääkärit, kuin myös lastenkirurgit, siistijät ja muu henkilökunta. On suorastaan hämmästyttävää, kuinka tasapainoinen porukka siellä työskentelee, ottaen huomioon ne olosuhteet ja henkiset paineet, tilanahtaus ja niin edelleen joita henkilökunta siellä kohtaa päivästä toiseen. Se rauhallisuus ja tekemisen varmuus sai niin meidät, kuin varmasti muutkin vanhemmat osaltaan rauhoittumaan ja keskittymään olennaiseen.

Välillä sylittelysessioiden lomassa vaihdettiin Jaken omahoitajien kanssa kuulumisia milloin säästä, milloin golf-höperyydestä, toki myös hoitoon liittyvistä asioista. Sairaala on useimmille meistä täysin maan ulkopuolinen planeetta, johon pääsee, tai no, joutuu tutustumaan vasta pakon edessä. Pari kuukautta menneenä keväänä opettivat ainakin sen, että tuolla planeetalla asuu satoja ja satoja huippuammattilaisia, supersympaattisia ihmisiä, joiden osaaviin käsiin voi uskoa vaikka sitten oman, parin päivän ikäisen poikansa luottavaisin mielin.

Muiden työyhteisöiden tulisi ottaa oppia TAYS:n työyhteisöllisyyteen ja sen kehittämiseen liittyvistä asioista. Näin omasta mielestämme siis.

Lopuksi on sanottava kokemuksemme perusteella, että hoitohenkilökuntaa kohtaan yleisesti osoitettu ”keskustelupalstakritiikki” on aiheetonta ja käsityksemme mukaan myös asiatonta. Niin muuten: Jake täytti juuri 3 kuukautta ja voi suorastaan erinomaisesti, niin myös siskonsa. Kiitos vielä Eve, Tanja, Viivi, Päivi, Tarja, Ritva, Jatta ja muut!

– Jarkko & Laura Haukijärvi
Siivouspalvelu H&H
www.siivouspalvelua.fi

Tampere, Helsinki, Hämeenlinna,...
Lue lisää »

Yhteydenotto

Voit halu­tes­sasi täyt­tää yhtey­den­otto­lomak­keen jonka jäl­keen myyn­timme on yhtey­dessä Sinuun noin vii­kon kulu­essa. Kii­reel­li­sissä tapauk­sissa suo­sitte­lemme otta­maan yhtey­den suo­raan myyn­tiimme.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Palvelun laatu

  Facebook

  perjantai 4.6.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  TAMPERE! Nyt olisi töitä tarjolla rakennussiivouksen parissa. Yhteys:Mira Koivula 045 266 0729mira.koivula@hhrakennuslogistiikka.fi ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa

  tiistai 11.5.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  H&H täytti muutama päivä sitten 15 vuotta. Juuri muisteltiin 10v juhlia.. Paljon on mahtunut matkan varrelle. Ollaan kasvettu Ylöjärven Metsäkylässä kotisiivouksia tekevästä pienestä yhden hengen puulaakista vähän naapurikylässäkin touhuavaksi porukaksi. Toimintaa on kehitetty jatkuvasti monellakin eri tavalla. Osa kokeiluista on onnistunut.Se mikä ei ole muuttunut on se että H&H toimii edelleen asiakaslähtöisen perheyhtiön arvoja kunnioittaen. Meille on selvää että jos osaavat ihmiset sitoutuvat meihin, niin tekevät myös asiakkaat ja päinvastoin.Kiitos kuluneista vuosista kaikille matkassa mukana olleille ja -oleville. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuita.Terveisin,Jarkko Haukijärvi ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa

  perjantai 7.5.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  Heippa Savon seudut!Kuopion alueella tarvitsemme siivous-porukkaamme lisävahvistusta.Kyseessä rakennus-ja muut siivoukset. Eli sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, sekä kokemusta kaikenlaisista siivouksista. Tulet tekemään töitä yksin sekä kaverin kanssa, niin muuttosiivouksissa kuin myös työmaakopeilla ja rakennustyömailla. Ajokortti ja oma auto pakollinen vaihtuvien kohteiden vuoksi.Otahan nopeasti yhteyttä, työt alkaa heti!Palkkaus sovitaan osaamisen/aiemman työkokemuksen mukaan!Hakemukset:Heidi Al-Khykane 044 7450876 / siivous@hhrakennuslogistiikka.fiAluevastaava Itä-SuomiH&H Rakennuslogistiikka Länsi-Suomi Oy ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa

  torstai 15.4.2021

  H&H puhtaudenhallinta
  Huomio PK-seutu!Espooseen työmaallemme etsimme ahkeraa kaveria pihasiivouksiin/raivauksiin ja muihin logistisiin töihin.Otahan nopeasti yhteyttä, työt alkaa heti!Täyspäiväinen työ kyseessä.Palkkaus sovitaan osaamisen/aiemman työkokemuksen mukaan!Riitta Pitkänen, tuotantojohtaja 044 7233504 ... Lue lisääNäytä vähemmän
  Lue Facebookissa
  Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.